Akademisi Penundaan Huruf Mréntahaké Sampel



Nulis jinis iki saka huruf nalika sampeyan arep kanggo mréntahaké kaputusan bab akademisi penundaan, kayata nalika sampeyan wis dilereni soko tugas saka nekani college amarga saka miskin kinerja akademik lan miskin gelar

Sampeyan kamungkinan bakal perlu kanggo ngowahi huruf iki sampel ing paling luwih supaya iku paling rapet cocog apa sing arep kanggo rembugan.

Kalebu ing layang wae pas rincian, kayata alasan apa sing pracaya sampeyan ora bisa ngirim dilereni soko tugas. Aku nampa layang tanggal desember, nyatakake yen aku wis dilereni soko tugas saka nekani Skyline College kanggo spring semester. Aku kaya kanggo hormat takon sing reconsider kaputusan iki. Malah sanadyan sandi gelar padha ora puas ing awal semester, gelar kanggo kabeh kelas drastis apik mung bubar. Aku uga kanthi pracaya sing gaya iki bakal terus, kuwi sing gelar bakal terus kanggo nambah lan stabil. Mangga mugi kula ngerti apa sampeyan wis ditampa sandi mréntahaké lan apa aku bisa rawuh Skyline kanggo spring. Aku katon nerusake kanggo krungu saka sampeyan rauh, lan matur nuwun kanthi sanget kanggo wektu lan wawasan. Aku nampa layang tanggal desember, nyatakake yen aku wis dilereni soko tugas saka nekani Skyline College kanggo spring semester. Layang uga serikat sing penundaan njupuk panggonan kanggo akademisi alasan, kalebu miskin gelar Aku kaya kanggo hormat takon sing reconsider kaputusan iki. Malah sanadyan sandi gelar padha ora puas ing awal semester, gelar kanggo kabeh kelas drastis apik mung bubar. Aku uga kanthi pracaya sing gaya iki bakal terus, kuwi sing gelar bakal terus kanggo nambah lan stabil.

Mangga mugi kula ngerti apa sampeyan wis ditampa sandi mréntahaké lan apa aku bisa rawuh Skyline kanggo spring.

Aku katon nerusake kanggo krungu saka sampeyan rauh, lan matur nuwun kanthi sanget kanggo wektu lan wawasan.