Apa ora ngidini Jepang dual kewarganegaraan



US wis tau resmi dikenali dual kewarganegaraan

Disallowing dual kewarganegaraan ana pakewuh nganti pertengahan abad kapingLegislatif digunakake kanggo mikir sing iku bakal nimbulaké lam yen wong miwiti gadhah macem-macem citizenships.

Liga Bangsa Langkawi Konvènsi ing taun resmi ngajokaken banning dual kewarganegaraan, lan tapak asta, kaya Jepang, iya. Jepang ngidini dual kewarganegaraan karo Iran amarga Iran kadhangkala pasukan kewarganegaraan marang bangsa Jepang sing omah-omah Iranians.

Aku wis dual kewarganegaraan (Singapura lan KITA)

Jepang ora adoh mati saka pakewuh ing AS lan akeh negara liyane.

Ing US digunakake kanggo strip wong sing Amérika kewarganegaraan yen padha nikah manca nasional, utawa tak manca kewarganegaraan. Nanging Supreme Pengadilan kaputusan Ateges, dual warga ana ing limbo ing AS lan negara liyane paling. Kita ora disallow dual kewarganegaraan, nanging kita padha ora ngenali iku salah siji. Walanda iku bener obah ing arah saka Jepang Padha sadurunge diijini dual warga negara, nanging ing paling kasus, minangka, lagi nyiutaken utawa mbusak iku. Jepang mung ngratifikasi Langkawi konvènsi, lan boten kados negara liyane paling sing durung, ana tau hak-hak sipil outcry utawa keputusane pengadilan sesampunipun matur sing ana unconstitutional, laku jina, utawa ilegal, utawa apa wae. Apa ora India ngidini dual kewarganegaraan Pamaréntahan India kang OCI lan PIO program sing asring kaping. Singapore ora ngidini dual citizenships sasi umur. Aku kudu ninggalake kanggo US lan tetep Apa ora India ngidini dual kewarganegaraan.