Carane kanggo tarik munggah pratelan kanggo pangenalan saka kepemilikan tengen



Karo kapercayan, kita bisa ngomong sing ing wektu kita ana perkembangan kanthi cepet saka document sirkulasi kanggo madegake property tengenIng wektu sing padha, proses panyusunan dokumen wis akeh nuances, lan iku bakal angel kanggo ngerti wong-wong mau kanggo inexperienced pemilik. Iki diwènèhaké dening legislator lan kasebut ing Artikel rolas saka Sipil Kode saka Federasi rusia. Sampeyan kudu nyatet sing malah ing uni Soviet kaping, nalika akeh saka properti kagunganipun negara, hukum perdata nanging ngendhog a pratelan kanggo pangenalan saka tengen kepemilikan minangka sawijining cara nglindhungi hak-hak pemilik saka latar. Ing cilik saka kabutuhan saka pangenalan saka hak properti ing pengadilan dening penggugat ing prakara kuwi kudu langsung pemilik saka real estate. Penggugat, sing submits pratelan kanggo pangenalan saka tengen kepemilikan, kudu mbuktekaken ing basis apa kang claims kanggo iki utawa yen property. Minangka ahli ngomong, ing peculiarity saka kuwi statement saka pratelan sing pemilik mbutuhake pengadilan kanggo netepake kasunyatan sing properti belongs kanggo wong tengen. Diwenehi pangenalan saka hak properti, ing statement saka pratelan kudu ditulis kanthi bener Ing statement dhewe kudu miwiti karo tutup ing kang jeneng saka pengadilan lan sawijining alamat sing diwènèhaké. Pratelan kanggo pangenalan saka hak properti kudu disiapake ing jumlah sing cukup kanggo everyone melu ing kasus Iku uga kudu eling yen aplikasi ora digambar munggah ing sesuai karo diadegaké aturan, iku bisa ora bisa ditampa lan dikirim kanggo révisi kanggo penggugat.