Kewarganegaraan jepang - Imigrasi Agung: Visa, Panggonan Permanen lan Kewarganegaraan



Tumindak nggawe wong warga Jepang sing ora lair karo status

Aplikasi kanggo kewarganegaraan aplikasi kanggo Naturalization. Pilihan ing pemilu iku salah siji kuwi istimewa. Warga anyar sing samesthine kanggo melu ing pemilu Residents permanen bisa ilang status yen padha ninggalake negara kanggo telung taun utawa maneh, lan ing acara lengkap anané, kudu diwenehi re-entri ijin

Nanging, minangka Jepang Warga, sampeyan ora diwatesi ing jumlah wektu sampeyan bisa nglampahi njaba Jepang.

Tambahan, lelungan bisa dadi luwih trep minangka akeh negara ora mbutuhake Visa saka Jepang Warga.