Nggunakake ora Sah saka Properti Intelektual: Efek ing Investasi, Transfer Teknologi, lan Inovasi - Dimensi Global saka Hak Properti Intelektual ing Ilmu pengetahuan lan Teknologi - Nasional Akademik Penet

pangajaran kang maca online kamar wiwit taun

Minangka teknologi pembangunan multiply ing ndonya malah minangka patenting manungsa gen rawuh ing diskusi serius bangsa-bangsa, perusahaan, lan peneliti golek piyambak ing konflik liwat hak properti intelektual (IPRs)Saiki, internasional klompok saka ahli presents page multidisciplinary katon ing IPRs ing umur wutah mbledhos ing ilmu pengetahuan lan teknologi. Iki panginten-provoking volume nawakake nganyari ing internasional saiki IPR rembugan lan kalebu cilik pasinaon ing piranti lunak, kripik komputer, optoelectronics, lan bioteknologi wilayah ditondoi dening dhuwur biaya pembangunan lan gampang reproducibility. Volume isine iki lan masalah liyane: Sampeyan lagi looking ing Buku Mbukak, TURU. Adhedhasar saran saka sampeyan, kita kedhaftar, kita wis digawe sawetara dandan sing nggawe iku luwih gampang saka tau kanggo maca ewu publikasi ing kita website.

Mlumpat munggah sadurungé kaca utawa mudhun kanggo siji sabanjuré.

Uga, sampeyan bisa ngetik ing kaca nomer lan penet Ketik kanggo langsung menyang sing kaca ing buku.

Ngalih ing antarane Asli Kaca, ngendi sampeyan bisa maca laporan minangka muncul ing print, lan Teks Kaca kanggo versi web, ngendi sampeyan bisa nyorot lan search teks. Klik kene kanggo tuku buku iki ing print utawa download free PDF, yen kasedhiya.

MyNAP anggota NYIMPEN sepuluh mati online. Ora MyNAP anggota durung Ndhaptar akun free kanggo miwiti nyimpen lan nampa khusus anggota mung tunjangan.