Pengacara Ngubungake Layanan kanggo Langkawi Konvènsi Kasus



Takon langsung pokrol reffered kanggo sampeyan

Pengacara Ngubungake Layanan kanggo bali saka anak utawa akses kanggo anak, karo teka menyang pasukan ing Jepang den Haag Konvènsi ing Babagan Sipil Internasional Abduction Anak (den Haag Konvènsi) Wiwit April, pengacara layanan ngubungake saka Jepang Federasi Bar Hubungan (JFBA) dadi kasedhiyaIng Jepang Wibawa tengah (Ministry of Foreign Affairs saka Jepang) ditampa aplikasi kanggo pengacara iki ngubungake layanan saka partai kanggo Langkawi Konvènsi cilik (kasus related kanggo bali saka siji dhewe anak utawa cilik related kanggo akses kanggo salah siji kang duwe anak). Langkawi Konvènsi kasus bisa kasil ing musuhan legal gegayutan bali saka anak, akses kanggo anak, utawa prakara liyane antarane tiyang sepah sing wis dijupuk marang dheweke dhewe utawa anak saka negara manca Jepang lan ora bali anak kanggo sawijining Negara panggonan habitual lan tiyang sepah kang duwe anak wis dijupuk lan ora bali dening tiyang sepah liyane. Ing Jepang, kulawarga pengadilan wis yurisdiksi kasus kaya mengkono. Ing JFBA menehi pengacara ngubungake layanan kanggo wong-wong sing perlu pitulungan saka pengacara ing pengadilan tindakan utawa alternatif résolusi regejegan (ADR) tindakan. (Legal fees sing daya dhewe.) Pengacara ngubungake layanan kanggo wong-wong sing salah siji"wis dibusak duwe anak menyang Jepang saka manca negara (sing Contracting Negara kanggo Langkawi Konvènsi)"(supaya-disebut"njupuk tiyang sepahTP") utawa"wis anak dhewe dibusak kanggo Jepang saka manca negara (sing Contracting Negara kanggo Langkawi Konvènsi)"(supaya disebut-"kiwa konco tiyang sepahLBP") lan sing uga rencana kanggo nggunakake Jepang kulawarga tindakan pengadilan utawa ADR tindakan kanggo mutusake masalah kasus karo assitance saka pengacara. Kanggo rincian saka pengacara iki ngubungake layanan kanggo Langkawi Konvènsi kasus dening JFBA, waca informasi sing diwenehake dening Jepang Wibawa Tengah (Ministry of Foreign Affairs). Jepang Wibawa Tengah (Ministry of Foreign Affairs,"MOFA") ing pangisian daya saka nangani pitakonan lan aplikasi kanggo pengacara iki ngubungake layanan. Bakal weruh sing JFBA ora bakal nanggapi kanggo pitakonan utawa aplikasi malah yen hubungi langsung. Sawise sampeyan ngirim aplikasi kanggo MOFA kanggo JFBA pengacara ngubungake layanan, MOFA bakal ngirim fax utawa e-mail karo jeneng lan kontak informasi saka telung pokrol. Iku biasane njupuk bab rong minggu saka pengajuan saka aplikasi kanggo ngubungake saka pengacara.

Hubungi pengacara dhewe kanggo ngrembug layanan legal kanggo cilik, gawan legal fees, lan liyane prakara sing cocog, lan ngetik menyang engagement persetujuan karo pengacara sawise nyantosakaké item kuwi.

Ing JFBA ora nanggapi kanggo pitakonan gegayutan layanan legal kanggo cilik, gawan legal fees, utawa liyane prakara sing cocog malah yen hubungi. Jepang Wibawa Tengah (Ministry of Foreign Affairs) ing pangisian daya saka nangani pitakonan lan aplikasi. Saben pelamar kudu ngrampungake ditetepake wangun aplikasi lan ngirim menyang ing Wibawa Tengah (Ministry of Foreign Affairs).

Liwat Wibawa Tengah, pelamar bakal nampa fax utawa e-mail karo jeneng lan informasi kontak saka telung pokrol.

Ing JFBA ora nanggapi kanggo pitakonan gegayutan layanan legal kanggo cilik, gawan legal fees, utawa liyane prakara sing cocog malah yen hubungi. Pengacara iki ngubungake layanan kanggo wong-wong sing ngupaya pengacara kanggo nindakake tindakan pengadilan utawa ADR tindakan. Yen sampeyan kaya kanggo takon karo pengacara sadurunge njaluk marang dheweke utawa layanan kanggo tindakan pengadilan utawa ADR tindakan, ngandhani pengacara sing lan wis rembugan sawise nyantosakaké rembugan ragad. Ing JFBA pengacara ngubungake layanan mung kasedhiya sapisan saben pelamar ing asas.

Layanan ora bisa digunakake liya wektu yen, contone, pelamar ora request (melu) tindakan pengadilan utawa ADR tindakan amarga wong utawa dheweke wis prabédan ing outlook utawa ora bisa tekan persetujuan ing legal fees karo pengacara.

Menapa malih, pengacara ngubungake layanan ora bisa digunakake liya wektu ngendi pelamar nampa pitunjuk sapisan lan wis rembugan karo pengacara(s) nanging durung miwiti tindakan pengadilan utawa ADR tindakan ing wektu sing lan mengko kepengin kanggo request (melu) kuwi tindakan. Didhaptar ing kene jawaban kanggo kerep takon pitakonan bab JFBA pengacara ngubungake layanan kanggo Langkawi Konvènsi kasus. Dipriksa kene kanggo ndeleng yen pitakonan iku klebu.

Takon langsung karo pengacara diarani kanggo sampeyan

Kita waca pengacara sing duwe ing ngisor iki saringan: telu utawa luwih taun pengalaman profesional minangka pengacara, pengalaman nangani ditahan anak kasus, basa inggris keahlian, lan specialized latihan. Kita tukang ing asas kanggo deleng pokrol karo keahlian ing basa manca liyane saka inggris.

Gumantung ing basa, ana uga kasus ngendi kita bisa deleng pengacara pinter ing basa sing request nanging, iku ora bisa kanggo kita ing saiki kanggo deleng telung kuwi pokrol.

Kontak pokrol iku free yen sampeyan mung hubungi pengacara, negara layanan sing kaya kanggo request (engagement perjanjian), lan konfirmasi legal fees, etc. kanggo layanan sing kaya mengkono Iki nompo kontak dening telephone kanggo sawetara menit lan ora nganggep ngobrol liwat sepuluh menit. Nilai kanggo tetep wonten ing pikiran Kontak pokrol iku free yen sampeyan menehi brief njelaske nganggo bentuk garis saka cilik lan takon bab legal fees adhedhasar gambaran. Yen obrolan legal rembugan, nanging, sampeyan bakal biasane bakal dikenani biaya ragad. Legal rembugan kalebu takon pengacara kang mratelakake panemume, ing outlook kanggo cilik, panjelasan saka tindakan legal, lan pilihan sing kasedhiya kanggo tindakan legal. Yen sampeyan kaya kanggo duwe legal rembugan, padha supaya sawise nyantosakaké rembugan ragad karo pengacara. Yen, nalika ngomong karo sampeyan, pengacara dianggep isi obrolan kanggo tiba ing kategori legal rembugan, pengacara bakal ngomong ing tengah saka obrolan,"rembugan ragad bakal dikenani biaya kanggo diskusi luwih saka prakara iki."Aran gratis kanggo takon pengacara yen sampeyan duwe uneg-uneg bab apa bisa rembugan gratis lan apa incurs rembugan ragad.

Ing cilik sing rembugan ragad bakal dadi kebak, nerusake karo ngobrol mung sawise pisanan nyantosakaké ragad lan cara pembayaran karo pengacara.

Takon karo pengacara langsung yen sampeyan mbutuhake informasi latar mburi ing urutan kanggo nggawe pilihan. A telephone obrolan bab iki kudu katahan kanggo dawa sawetara menit.

Ing paling kasus, pitakonan gegayutan pengacara kang pengalaman utawa profil sing ditangani gratis.

Mangga konfirmasi langsung karo pengacara.

Ing JFBA pengacara ngubungake layanan sing bisa digunakake mung siji wektu saben pelamar.

Yen sampeyan ora pengin kanggo njaluk layanan saka sembarang pokrol kita wis diarani kanggo sampeyan, sampeyan bakal perlu kanggo search for pengacara dhewe. Kanggo rong minggu saka dina kang JFBA nuduhake pengacara, pengacara bakal tetep piyambak kasedhiya kanggo njupuk cilik. Yen sampeyan mung duwe rembugan karo pengacara diarani lan ora request (melu) layanan sing, ana kamungkinan sing pengacara sampéyan ora bakal bisa kanggo njupuk cilik ing tanggal mengko malah yen sampeyan arep njaluk (melu) sing layanan ing wektu sing. Pengacara ngubungake layanan sing bisa digunakake mung siji wektu saben pelamar so disaranake sampeyan nggunakake nalika sampeyan lagi akeh considering engagement. Yen sampeyan ora duwe cara kanggo mbayar legal fees, sampeyan uga bisa nggunakake sepindah legal sistem kanggo nutupi fees kanggo tindakan pengadilan. Hubungi Jepang Legal Support Center bab nduweni hak lan tata cara aplikasi.