Pusaka Hukum



Carane decedent kang (testator) property (estate) hereinafter mbagekke miturut prioritas (supaya) saka hukum pusaka lan rangking saka legal pewariseIku orane bakal utawa turun temurun kasuksesan cukup kanggo decedent kang (testator) estate kanggo pass kanggo heir. Dawa kanggo pusaka perlu kanggo bakal ditampa lan apa sing jalaran saka gagal kanggo tundhuk karo deadline. Situs iki wis diprodhuksi karo pitulungan saka Uni Eropah lan Pbb Development Program Isi sing tanggung jawab tunggal saka Sepindah Legal Layanan lan bisa ing cara ora bakal dijupuk kanggo nggambarake views saka Uni Eropa utawa Amerika Nations Development Program.