SISTEM LEGAL ING JEPANG: SAJARAH, HAKIM, PENGACARA, DAWA TRIALS, KAPERCAYAN - Bukti lan Rincian



Sikap menyang pengadilan wiwit kanggo owah-owahan luwih ing taun -an minangka karyawan wiwit nuntut ganjaran kanggo karya padha wis rampung kanggo perusahaan sing (Ndeleng IlmuPepanggihan Biru LED) lan perusahaan wiwit arep sawise saingan ing China. Korea Kidul lan Taiwan lan ing panggenan liya kanggo nyalin sing designs lan infringing ing paten.