Tuku biaya nalika tuku real estate ing Jepang - JEPANG PROPERTY TENGAH



Nalika tuku real estate ing Jepang, akeh saka pajak sing adhedhasar bondho tetep nilai saka individu property, kang beda-beda kanggo tuku rega

Yen sampeyan wis narrowed panelusuran panjenengan kanggo sawetara situs, agen kudu bisa kanggo nyedhiyani sampeyan karo umum ngira saka pajak lan biaya.

Ing kasus, rencana kanggo fees lan pajak kanggo dadi padha karo kanggo watara enem pitu ing ndhuwur saka rega tuku. Perangko tax mbayar nalika tondo asto kontrak construction, sales kontrak utawa kontrak hipotek. Tax adhedhasar rega tuku. Perangko tax tarif dituduhake ing ndhuwur sing suda tax tarif kang ditrapake kanggo transaksi sing njupuk panggonan antarane April, lan Maret. Iki tax mbayar marang transfer kepemilikan, lan uga nalika hipotek wis dijupuk metu ing properti. A hukum scrivener bakal nyedhiyani ngira pendhaftaran tax sing kudu mbayar. lima saka bondho tetep nilai saka tanah, plus. telu saka nilai saka bangunan (yen lantai area liwat sèket sqm, ing umur tartamtu, lan digunakake minangka panggonan pribadi).

Yen property kanggo digunakake minangka kapindho ngarep utawa disewakke metu, ing tingkat tax ing bangunan. saka bondho tetep nilai Pendhaftaran Mortgage tax. papat nilai saka hipotek Kanggo pendhudhuk pribadi sing syarat tartamtu, tingkat tax bisa suda kanggo. salah siji Sampeyan bakal nampa bill kanggo real estate disualekno saka tax tax kantor ing enem sasi sawise tuku.

Normal tingkat tax tanah telu saka bondho tetep nilai, nanging yen tanah wis ditetepake minangka 'bangunan tanah' ing tingkat tax halved. Kanggo aplikasi kanggo omah anyar lan omah sing wis ditampa long-term unggul omah sertifikat. Ana uga kanggo kanggo secondhand omah-omahé lan apartemen kang beda-beda gumantung ing umur bangunan, sawijining ukuran lan tujuan nggunakake.

Yen sampeyan nggunakake layanan real estate agen nalika tuku utawa sade real estate ing Jepang, sampeyan bakal dibutuhake kanggo mbayar wong-wong mau perantara ragad utawa komisi saka telung basa rega, Yen tax konsumsi (saiki wolung).

Basa rega konsumsi tax-free rega saka properti lan bakal luwih murah tinimbang rega tuku nyata yen property kalebu tax konsumsi, supaya priksa manawa sampeyan mriksa yen agent wis ora overcharged sampeyan. Tax konsumsi ditrapake kanggo bangunan bagean saka properti yen bakul perusahaan (konsumsi tax kebayar dening bakul). Taunan bondho tetep lan kutha pajak bakal beda-beda kanggo saben property, supaya please mriksa karo agen kanggo paling anyar tax tokoh. Pajak bakal luwih kanggo situs karo sing luwih gedhe lan luwih terkenal nuduhake kepemilikan tanah. Sampeyan bakal kudu mbayar pro-dirating pajak kanggo bakul ing wektu saka advertisement, lan banjur terus kanggo mbayar pajak iki kanggo tax kantor saben taun. Pajak bisa mbayar sapisan tahunan, utawa ing seprapat pembayaran. Yen property melu diduweni dening saperangan katelu, kabeh pihak duwe joint tax pembayaran kewajiban. Pajak sing ora lan ora bisa tagihan kanggo saben pemilik adhedhasar sing nuduhake saka kepemilikan. Contone, yen Wong lan Wong B saben duwe sèket kepemilikan ing properti lan taunan tax bill, Yen, loro A lan B sing tanggung jawab kanggo nggawe manawa jumlah mbayar. Wong A ora bisa njaluk menyang kantor pajeg sing padha mung mbayar, Yen.

Yen Wong B kebayar kabeh, Yen, hukuman tax kanggo loro Wong A lan B wis ngankat.

Iki pajak sing biasane halved kanggo page telung limang taun sawise ngarep anyar utawa apartemen bangunan wis rampung. Yen sampeyan duwe apartemen, sampeyan bakal dibutuhake kanggo mbayar fees saben wulan kanggo bangunan kang manajemen perusahaan lan kanggo diposaken dana.

Fees manajemen pindhah menyang umum mlaku saka bangunan, nalika ndandani dana fees pindhah menyang mangsa ndandani umum wilayah.

Fees sing diwilang adhedhasar internal ukuran saka apartemen, supaya luwih gedhe apartemen bakal dikenani fees saben wulan luwih. Ana uga fees tambahan kanggo apartemen karo gendheng terraces utawa kebon. Fees bisa nyetel kurang dening pangembang nalika bangunan anyar, nanging minangka bangunan abad iki fees uga wis nambah. Bangunan kang nduweni association (digawe munggah saka nduweni apartemen) duwe hak kanggo milih kanggo owah-owahan ing fees. Iki fees uga biasane sawetara saka kanggo nem atus Yen saben kothak meter, gumantung ing bangunan lan fasilitas, sanajan sampeyan bisa nemokake sawetara situs karo fees sing luwih dhuwur. Yen sampeyan mundhut karo finance, bank bakal ngisi fees ing ndhuwur saka hipotek.

Mangga hubungi bank langsung takon bab fees minangka padha bisa beda-beda lan ana macem-macem opsi kanggo pembayaran.

Geni insurance biasane dibutuhake minangka kondisi saka silihan bank, nanging digunakake wis optional kanggo para panuku property. Insurance lindhu uga opsional, lan bisa dijupuk metu bebarengan karo insurance geni (nanging ora bisa dijupuk metu ing dhewe). Payouts sing winates, supaya please hubungi penanggung kanggo mangerteni bab premi lan maksimum payouts.

Kanggo insurance lindhu, maksimum payouts bisa katutup ing sèket yuta Yen preduli saka rega pasar saka properti.