Penal sistem Jepang



Kira-kira patang puluh-enem persen padha ngelanggar baleni

Penal sistem Jepang (kalebu pakunjaran) iku bagéan saka pidana sistem kaadilan saka Jepang

Iku dimaksudaké kanggo reserialize, pembaharuan, lan rehabilitate ngelanggar.

Penal sistem dilakokno dening Koreksi Biro Departemen Kehakiman. Ing kurungan, tawanan sing pisanan diklasifikasikaké miturut jenis kelamin, warga negara, jinis paukuman, dawane ukara, sarjana saka criminality, lan negara saka kesehatan fisik lan mental. Lagi banjur diselehake ing program khusus sing dirancang kanggo nambani kabutuhan individu. Smk lan pendidikan formal sing nandheske, minangka instruction ing nilai-nilai sosial. Paling narapidana melu ing pegawe, kanggo kang cilik stipend disetel aside kanggo nggunakake ing release. Ing sistem stressing bayaran, tawanan sing pisanan diutus kanggo masyarakat sel, banjur entuk luwih kwartal lan hak istimewa tambahan adhedhasar prilaku apik. Benny Biro Departemen Kehakiman administers diwasa pakunjaran sistem uga minangka nom-noman benny sistem lan telu wadon kang panuntun dhumateng omah-omahé (kanggo rehabilitate karep). Kamentrian kang papan Pemulihan Biro makaryakke ing wektu uji cobo lan parole sistem.

Isih an padha ditemtokake kanggo dadi 'ora curiga

Personel pakunjaran sing dilatih ing institut ing Tokyo lan ing cabang latihan institutes ing saben wolung regional benny markas ing Benny Biro. Profesional wektu uji cobo perwira sinau ing Latihan lan Legal Research Institute ing Ministry. Pakunjaran pengawal ing Jepang ora nindakake firearms nanging bisa ngaktifake weker ngendi specialized bersenjata pengawal bakal teka. Ana bisa dadi kurang minangka salah siji njaga pakunjaran supervising patang puluh pesakitan nalika lagi nggarap. Ing taun Jepang pakunjaran populasi ngadeg ing luwih kurang saka, saklawasé, padha ing short-term tahanan pusat, lan isih, padha ing pakunjaran. Jepang recidivism iki utamané lantaran kanggo discretionary kakuwasan saka polisi, penuntut, lan pengadilan lan kanggo cenderung kanggo ngupaya alternatif sentences kanggo pisanan ngelanggar. Dening sakabèhé pakunjaran populasi wungu kanggo, utawa patang puluh-wolung tawanan saben. Miturut pungkasan taun, pakunjaran populasi wis durung maneh wungu kanggo, utawa tawanan saben. Siji alesan kanggo munggah gedhe tambah ing nomer saka wong tuwa kang didakwo saka kadurjanan, karo kasepen kang dikutip minangka faktor utama. Ing, ana padha, lanang pakunjaran pesakitan lan, wadon pakunjaran pesakitan. Senajan sawetara nom-noman ngelanggar sing ditangani ing umum penal sistem, paling sing dianggep ing kapisah babagan bocah enom latihan sekolah. Luwih entheng saka penal institusi, iki fasilitas nyedhiyani benny pendidikan lan sekolah biasa kanggo delinquents ing umur rong puluh. Luwih diwasa ana ing pakunjaran saka anak delinquents, utamané amarga saka kurang tingkat angkara. Miturut Kamentrian saka Kaadilan, pemerintah tanggung jawab kanggo sosial supaya ora mungkasi karo imprisoning nerak, nanging uga ngluwihi kanggo aftercare perawatan lan kanggo noninstitutional perawatan kanggo sulih kanggo utawa tambahan syarat pakunjaran. A nomer akeh wong-wong diwenehi dilereni soko tugas sentences sing dirilis kanggo pengawasan saka volunteer perwira bimbingan profesional wektu uji cobo perwira. Wong diwasa sing biasane diselehake ing wektu uji cobo kanggo wektu tetep, lan juveniles diselehake ing wektu uji cobo nganti padha tekan ing umur rong puluh. Nomer kadurjanan linakonan dening wong manca melorot ngartekno ing taun anyar saka, ing kanggo, ing. Sing paling umum nyinggung setya dening wong manca padha nyolong (saka Code Penal nyinggung), Imigrasi pelanggaran (saka non-code Penal nyinggung), lan nyinggung tamba ing. Nanging, sing paling saka wong-wong mau padha diwenehi dilereni soko tugas sentences lan mung padha dikunjara ing taun kang padha. Klompok paling gedhé ana maling (wong) lan paling gedhé kaloro iki tamba ngelanggar (wong). Sukarelawan sing uga digunakake ing supervising parolees, senajan profesional wektu uji cobo perwira umume ngawasi ngelanggar dianggep duwe risiko dhuwur saka recidivism. Sukarelawan becik saka kabeh mlaku gesang lan nangani ora luwih saka limang kasus ing siji wektu. Lagi tanggung jawab kanggo overseeing ngelanggar' tumindak kanggo nyegah dumadiné luwih nyinggung. Volunteer wektu uji cobo perwira uga kurban panuntun dhumateng lan pitulungan kanggo ex-ngyakinake ing assuming hukum-abiding panggonan ing masyarakat. Senajan sukarelawan sing kadhangkala ngritik kang lawas banget dibandhingake karo biaya sing (luwih saka pitung puluh persen sing pensiun lan sing umur sèket lima utawa luwih) lan kanthi mangkono biso kanggo ngerti masalah sing ngadhepi biaya, paling panguwasa pracaya sing sukarelawan sing sanget penting ing bangsa pidana sistem kaadilan. Amnesty International wis dikutip Jepang kanggo penyalahgunaan saka pesakitan dening pengawal kanggo infractions saka pakunjaran aturan. Iki planggaran ing wangun saka beatings, confinement, sesek, utawa 'suntingan confinement', kang pasukan pesakitan dadi interned ing cilik sel kneeling utawa nyabrang legged, lan nahan karo blenggu kanggo ingkang dipun danguaken suwé saka wektu. Ing taun, Kaadilan Ministry kawangun tim khusus kanggo neliti, tahanan an saka kanggo. Pambuka laporan disaranake sing saklawasé siji-pihak saka kasus melu kahanan curiga. Nanging, ing juni, Kamentrian announced sing ana bukti-bukti penyalahgunaan mung ing rong Nagoya korban jiwa. Gegayutan liyane curiga an, Kamentrian ngandika sing kira-kira sepuluh an bisa lantaran kanggo miskin medical care. Panguwasa kacarita padha wis ilang dokumentasi ing sangang an ing Tokyo Fuchu Pakunjaran. Ing tangi saka pakunjaran abuses, 'Hukum Bab Penal Institusi lan Perawatan saka Dihukum Pesakitan' teka menyang efek ing juni, kanggo pembaharuan perawatan ing tawanan, kayata 'expansion saka tawanan' kontak karo donya njaba, ing panyiapan saka sawijining komite kanggo mrekso pakunjaran, lan asil dandan saka mekanisme keluhan. Nanging, Jepang Federasi Bar Hubungan ditulis uneg-uneg ing babagan revalidating unlimited dhewekan confinements (bebarengan karo jinis anyar saka blenggu kanggo kuwi pesakitan), ora nyediakake medical care kanggo pesakitan ing ukum saka Kamentrian saka Health, Buruh, lan Kesejahteraan, lan mental lan efek fisik saka kurungan kanggo pati baris pesakitan. Ing artikel"'Pakunjaran Pustaka' ing Jepang: Saiki Kahanan Akses menyang Buku lan Maca ing Benny Institusi' Kenichi Nakane wuwus bab wangun liya saka tahanan watak cerobo planggaran.

Nakane artikel ketemu sing ana lack abot maca bahan kasedhiya kanggo wong-wong sing dipunkunjara ing Jepang benny fasilitas.

Penulis Kenichi Nakane migunakake istilah"Pakunjaran Library"amarga ora ana ahli mlayu pustaka nang saka sembarang fasilitas goodman. Nakane ketemu sing dipunkunjara wong mung bisa njaluk buku, koran, lan majalah dening tuku wong-wong mau lan utawa njupuk wong-wong mau minangka peparingé. Nakane ketemu sing sok-sok nomer winates saka bahan wacan sing diwenehake, nanging padha metu tanggal lan cupet. Nakane uga ketemu lack saka materi maca lan kasedhiyan informasi iki incarceration fasilitas kanggo dadi hindering sawetara saka hak-hak dipunkunjara individu. Kanggo luwih neliti masalah iki, Kenichi Nakane kesah kanggo rong puluh-enem pakunjaran ing Amerika lan pitu pakunjaran ing Inggris lan ketemu sing kasedhiyan saka buku-buku, lan informasi kanggo dipunkunjara individu ing Jepang. Japanese 'penal institusi' kalebu dihukum pakunjaran kanggo wong diwasa, tahanan babagan bocah enom pusat kanggo dihukum juveniles, lan tahanan omah kanggo pemandangan-nyoba pesakitan. Ing Jepang, ana pakunjaran, pitu babagan bocah enom pakunjaran, babagan bocah enom klasifikasi omah-omahé, babagan bocah enom latihan sekolah, wolung Tahanan Omah, wolung regional parole boards, lan sèket wektu uji cobo kantor. Macem-macem jinis saka tawanan sing dikirim kanggo macem-macem pakunjaran.

Contone, Fuchu Pakunjaran (Tokyo) lan Yokohama Pakunjaran (Kanagawa) nampa pesakitan sing wis majeng pidana karep karo sentences luwih cendhek saka sepuluh taun, e.

g. tawanan afiliasi karo organisasi angkara Ing Chiba ditampa Pakunjaran pesakitan tanpa linuwih pidana karep lan sing ora duwe sentences maneh saka sepuluh taun, e. paten pinaten tanpa kamungkinan saka mbaleni angkara maneh. Ichihara Pakunjaran (Chiba) specialized kanggo lalu lintas ngelanggar, e. bola-bali ngelanggar lan wong-wong sing matèni liya-liyane nalika nyopir. Finance pribadi Inisiatif pakunjaran sing maintained karo pribadi manajemen.

PFI pakunjaran, kang dihukum kanggo pesakitan karo kurang pidana dokter, kalebu: pesakitan populasi cenderung dadi gedhe, ing Kizuregawa lan Shimane Asahi, ing Harima lan limang atus ing Miya.

Ing PFI, pakunjaran fasilitas padha dibangun dening negara nanging operasi lan pangopènan sing digawe dening perusahaan swasta. Pesakitan ing pribadi pakunjaran tanpa linuwih pidana unggul. Logo saka Koreksi Biro kalebu telung 'C kang. Siji stands kanggo Tantangan, siji kanggo owah-Owahan, lan siji kanggo Kerjo bareng.